www.dinamohit.com.mk

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
Подобри не постојат
153  42.9%
Многу добри
79  22.1%
Добри се
76  21.3%
Супер се
44  12.3%

Број на гласачи  :  357
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Понеделник, 19 Февруари 2018 01:09
You are here  : Home Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?