www.dinamohit.com.mk

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
Подобри не постојат
177  39.6%
Многу добри
103  23%
Добри се
101  22.6%
Супер се
61  13.6%

Број на гласачи  :  447
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Сабота, 08 Мај 2021 01:33
You are here  : Home Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?